TargetMusic TargetPay TargetSMS
English  Nederlands
Over Ons Jobs Contact Home
• Ons aanbod
• Normal SMS
• Premium SMS
• Terug naar Home »
SMS GateWay & SMS Diensten zoals Normal SMS & Premium SMS

SMS Diensten

Targetmedia beschikt over een zeer uitgebreide internationale SMS infrastructuur waarmee u SMS berichten over de hele wereld kunt verzenden.

In grove lijn zijn er twee soorten SMS diensten. SMS diensten waarbij de SMS door de verzender wordt betaald en SMS diensten waarbij de SMS door de ontvanger wordt betaald.

Indien de SMS kosten worden betaald door de verzender is er sprake van “Normal” SMS. Indien de ontvanger betaald is er sprake van zogeheten Premium SMS, ook wel betaalde SMS genoemd.

Bij de ontvangst van een Premium SMS bericht op een mobiel toestel, wordt de geldwaarde van die SMS bij de ontvanger van zijn beltegoed afgehaald of geďncasseerd via de factuur van de Mobiele Telefonie aanbieder van de ontvanger.


Normal SMS:
Indien u op zoek bent naar mogelijkheden om SMS berichten te gaan sturen naar mobiele telefoons welke door u betaald worden voor bijvoorbeeld informatiediensten of SMS Marketing, klik dan hier.


Premium SMS:
Bent u van plan om Premium SMS diensten aan te gaan bieden waarvoor de ontvanger per ontvangen SMS moet betalen, zoals entertainmentdiensten of afrekenen via de mobiele telefoon, klik dan hier.Quick links
Betaal Diensten »
SMS Diensten »
IVR Diensten »
Contact »
Voorwaarden »