TargetMusic TargetPay TargetSMS
English  Nederlands
Over Ons Jobs Contact Home
• Ons Aanbod
• Mobiel Betalen
• Online Betalen
• Webshops
• Terug naar Home »Betaal Diensten

TargetMedia biedt u een totaaloplossing voor het afhandelen van diverse soorten online en mobiele betalingen. Hiermee kan een bezoeker van uw website, webshop, mobiele site of mobiele applicatie eenvoudig, snel en veilig betalen.

Sinds 1995 hebben wij meer dan 100 Miljoen betaaltransacties afgehandeld voor onze klanten. In 2012 verkreeg TargetMedia als eerste 100% online Payment Service Provider de vergunning voor betaalinstelling conform de Wet Financiëel Toezicht van De Nederlandsche Bank. Deze vergunning wordt slechts verleend wanneer voldaan wordt aan strenge eisen die gelden ten aanzien van compliance (acceptatie) en governance (bestuur van de onderneming). Dit houdt onder meer in dat verwerkte bankgelden via een Stichting Derdengelden afgezonderd van de operationele geldstromen van het bedrijf, dit als zekerheid voor onze klanten (U dus). Tevens zijn wij gecertificeerd door Currence.

Daarnaast zijn wij geregistreerd bij de Opta(NL), Bakom(ZW) en Phonepay(UK) als ook de andere landen waarbinnen wij actief zijn, voor de registratie en toezicht van telefoon en (Premium) SMS diensten


Webshops:
Indien u betaalmogelijkheden zoekt voor uw webshop, of op zoek bent naar een geschikte webshop om uw producten en/of diensten online te kunnen verkopen, klik dan hier.


Online betalen:
Bent u op zoek naar een betaalmethode om Online uw producten en/of diensten af te kunnen rekenen klik dan hier.


Mobiel betalen:
Betalen via de mobiele telefoon maakt een enorme groei door en zal de komende jaren een zeer belangrijke rol spelen. TargetMedia biedt u de mogelijkheid om een betaalsysteem toe te voegen aan uw mobiele website of applicatie.

klik hier voor meer informatieQuick links
Betaal Diensten »
SMS Diensten »
IVR Diensten »
Contact »
Voorwaarden »