TargetMusic TargetPay TargetSMS
English  Nederlands
Over Ons Jobs Contact Home
• Ons Aanbod
• Mobiel Betalen
• Online Betalen
• Webshops
• Terug naar HomeWebshops

Via een webshop bent u in staat om uw producten en diensten te verkopen. Voor het afhandelen van de betalingen heeft u een betaalsysteem leverancier nodig. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw klanten te laten betalen met hun eigen banksysteem (b.v. Ideal - Nederland, MR Cash Bancontact - Belgie , DirectEbanking Duitsland, Oosternrijk etcetera).

TargetMedia biedt u een dergelijk betaalsysteem aan via TargetPay.com

De keuze van de juiste betaalleverancier is uiteraard zeer belangrijk, het gaat immers om uw geld. TargetMedia heeft sinds 1995 meer dan 100 Miljoen betaaltransacties afgehandeld voor haar klanten, zijn gecertificeerd door Currence / DNB De Nederlandsche Bank, en worden de Nederlandse Bankgelden via een Stichting constructie gezekerd voor onze klanten (U dus), wel zo veilig!

Direct betaalmethodes toevoegen aan uw Webshop:
Wij bieden u de mogelijkheid om nu direct online gebruik te maken van onze webshop betaalmethodes en binnen een uur uw eerste klanten te kunnen bedienen. Ook vindt u hier informatie over webshops en Plug-ins welke u kunt gebruiken. klik hier


Neem contact met ons op om uw vragen/wensen te bespreken:
Het kiezen van de juiste betaalleverancier voor uw webshop is een belangrijke keuze. Ook kan het zijn dat u meer informatie wilt of ondersteuning bij het maken van de de voor U juiste keuze. Wij nodigen u van harte uit om even contact met ons op te nemen.

Klik hier om contact met ons op te nemen.


Quick links
Betaal Diensten 
SMS Diensten 
IVR Diensten 
Contact 
Voorwaarden