TargetMusic TargetPay TargetSMS
English  Nederlands
Over Ons Jobs Contact Home
• Ons aanbod
• Informatie lijnen
• Doorverbind Service
• Bel & Win
• Terug naar Home
Doorverbind Service

TargetMedia biedt u een systeem waarmee een doorverbindservice kan worden ingesteld. Afhankelijk van uw eisen en wensen bieden wij u diverse mogelijkheden aan om een dooverbinding te realiseren. Een aantal voorbeelden:

Direct doorverbinden:
Wij kunnen een informatienummer (08xx, 09xx etc.) direct doorverbinden naar een door u opgegeven telefoonnummer. Dit kan het nummer van uw bedrijf zijn maar ook bijvoorbeeld een GSM nummer. Hiermee kunt u bijvoorbeeld bereiken dat uw GSM nummer niet gepubliceeerd hoeft te worden c.q. de beller betaald een bepaald tarief per minuut of gesprek en u kunt de telefoon aannemen op uw gewone nummer.

In-Direct doorverbinden:
Bij deze vorm wordt uw informatienummer gekoppeld aan ons Voice Repsponse Systeem. Het voordeel hiervan is o.a. dat ons Voice Resonse Systeem bijvoorbeeld buiten kantooruren een VoiceMail kan laten horen en een eventueel ingesproken bericht als Geluidsbestand naar uw emailadres kan sturen. Ook kunt u bijvoorbeeld het nummer waarheen doorverbonden wordt wijzigen, bijvoorbeeld handig als u werkt met verschillende servicemonteurs afhankelijk van wie er dienst heeft.

Radio Studio's:
Wij bieden mogelijkheden om Ad-Random, bijvoorbeeld 1 op de 10, bellers door te verbinden naar Radio Studio's, al dan niet voorzien van wachtrijen en dergelijke.

Doorverbinding via Boxnummer:
U kunt ook gebruik maken van een aantal standaard informatienummers, waarop u gratis een boxnummer kunt activeren. De beller belt het standaard informatienummer, toetst uw boxnummer in, en wordt doorverbonden naar het door u opgegeven nummer.

Neem contact met ons op om uw vragen/wensen te bespreken:
Om te kunnen beoordelen welke wijze en variant voor u de beste keuze is hebben wij uiteraard meer informatie nodig. Bovenstaande betreffen slechts enkele voorbeelden. Wij nodigen u dan ook van harte uit om even contact met ons op te nemen.

Klik hier om contact met ons op te nemen.Quick links
Betaal Diensten 
SMS Diensten 
IVR Diensten 
Contact 
Voorwaarden