TargetMusic TargetPay TargetSMS
English  Nederlands
Over Ons Jobs Contact Home
• Ons Aanbod
• Mobiel Betalen
• Online Betalen
• Webshops
• Terug naar HomeMobiel Betalen

Het betalen via de mobiele telefoon is een ontwikkeling welke op dit moment en in de nabije toekomst een sterke opkomst laat zien. Methodes als RFID chips (telefoon langs een scanner halen) zullen in de toekomst een onderdeel zijn van het dagelijkse leven.

Vandaag kunt u al gebruik maken van zogeheten "Mobiele Content Billing / Mobiel Internet Betalen / Wapbilling".

Het gebruik van Mobiel Internet wordt met de dag groter en het aantal mobiele websites en Mobiele Apps verdubbelt bijna dagelijks. Via onze Mobiele betaalmodule kunt u optimaal gebruik maken van deze ontwikkelingen.

Doordat wij een directe verbinding hebben met het faktureringssysteem van de Mobiele operators kunnen wij de bezoekers van uw mobiele website of gebruiker van uw mobiele applicatie, direct via de GSM telefoonrekening of het prepaid tegoed laten afrekenen. E.e.a. verloopt via de herkenning van het toestel, het telefoonnummer en de Mobiele operator waar de klant gebruik van maakt.

Direct Mobiel Betalen gebruiken:
Wij bieden u de mogelijkheid om nu direct online gebruik te maken van onze Mobiele betaalmethode en binnen een half uur uw eerste klanten te kunnen bedienen. klik hier


Neem contact met ons op om uw vragen/wensen te bespreken:
Het kiezen van de juiste betaalleverancier is een belangrijke keuze. Ook kan het zijn dat u meer informatie wilt of ondersteuning bij het maken van de de voor U juiste keuze. Wij nodigen u van harte uit om even contact met ons op te nemen.

Klik hier om contact met ons op te nemen.Quick links
Betaal Diensten 
SMS Diensten 
IVR Diensten 
Contact 
Voorwaarden