TargetMusic TargetPay TargetSMS
English  Nederlands
Over Ons Jobs Contact Home
• Ons aanbod
• Informatie lijnen
• Doorverbind Service
• Bel & Win
• Terug naar Home
Informatie lijnen

Via het zeer uitgebreidde eigen Voice Response en Call Routing systeem biedt TargetMedia u een vrijwel onbeperkt aantal mogelijkheden om informatielijnen te activeren in vrijwel de gehele wereld aan.

Helpdesk-, Informatie- Servicelijn:
Om uw "gewone" telefoonnummers te onlasten en/of uw klanten al dan niet tegen betaling gebruik te laten maken van uw diensten kunt u kiezen voor een speciaal telefoonnummer voor bijvoorbeeld uw Helpdesk- of informatielijn. Ook kunt u er voor kiezen om voor service buiten kantooruren gebruik te maken van een speciaal telefoonnummer.

Betaalde Informatielijn:
Het bieden van bepaalde informatie kost geld of dient geld op te leveren. Hiervoor kunt u gebruik maken van een betaalde informatielijn. Veel voorkomende varianten zijn; Weer & Verkeersinformatie, Horoscopenlijn, Afgelastingenlijn, Bestellijn, Chatdiensten, Adviesdiensten etcetera.


Neem contact met ons op om uw vragen/wensen te bespreken:
Om te kunnen beoordelen welke wijze en variant voor u de beste keuze is hebben wij uiteraard meer informatie nodig. Wij nodigen u dan ook van harte uit om even contact met ons op te nemen.


Klik hier om contact met ons op te nemen.

Quick links
Betaal Diensten 
SMS Diensten 
IVR Diensten 
Contact 
Voorwaarden